dijous, 28 d’abril del 2016

Cursos en línia gratuïts

Els millors cursos online gratuïts del moment
►Altres


Informació sobre AQUESTA comunitat

Comunitat en la qual qualsevol pot participar per indicar els millors cursos online gratuïts que trobi a Internet.
Per revisar com funciona la Comunitat, simplement revisa la categoria de ► [INSTRUCCIONS] ◄
Per cercar cursos ja compartits, prova amb el petit calaix de cerca situat sota el logotip de la Comunitat (icona de iconshock.com).

* Normes generals *:

  • No publicar llibres, cursos o tutorials protegits per drets d'autor. Res de pirateria.
  • No publicar grups o subgrups de cursos copiats de la nostra llista en WWWhatsnew ni de la pàgina de cursos online gratuïts de WWWhatsnew. En cas de realitzar-se aquesta acció repetides vegades, l'usuari serà eliminat de la comunitat.
  • No publicar contingut duplicat o cursos que ja hagin estat divulgats anteriorment en la comunitat.
  • Assegurar-se que els cursos que es divulguen no siguin "trampes" per capturar dades d'usuaris sense oferir res a canvi. Hi ha molts cursos que diuen ser gratuïts i no ho són, ni són cursos ni són gratuïts.
  • No publicar repetides vegades en un mateix dia, la comunitat ha de ser variada, indicant diverses fonts, no pot transformar-se en un feed d'un mateix lloc web.
  • Publicar cursos d'interès general amb el link al curs en qüestió, no links a pàgines intermèdies que no ofereixin res extra. Lògicament es poden publicar pàgines web amb recopilacions d'altres cursos, però no a una pàgina que només digui: "clica aquí per accedir al curs", copiant i enganxant el contingut existent a la pàgina del curs, ja que el que en aquest cas es buscaria no és divulgar coneixement i sí atreure visites per rebre clics en publicitat (aquest no és l'objectiu de la comunitat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada